hilo navegacion-->NO

Euros Gas Natural Fenosa

Pagant amb Targeta Gas Natural Fenosa obtens Euros Gas Natural Fenosa que pots bescanviar per descomptes a la factura de la llum i/o el gas, per productes a la nostra Botiga Online o donar-los en projectes humanitaris. 

Aconseguir Euros Gas Natural Fenosa és molt fàcil:

Imatge de recurs

Obtindràs 5 cèntims d'Euros Gas Natural Fenosa per cada 10 € de compra que facis amb la Targeta Gas Natural Fenosa.

Pots obtenir 6 Euros Gas Natural Fenosa per cada amic que demani la targeta.

Pots sol·licitar una targeta addicional per a un familiar i els Euros Gas Natural Fenosa que generin s'acumularan al teu compte.

1 Euro Gas Natural Fenosa és igual a 1 euro, però no poden ser canviables per diners, no són acumulables ni transferibles d'un titular a un altre.

T'oferim diferents opcions per utilitzar els teus Euros Gas Natural Fenosa:

Imatge de recurs

En la factura de la llum i/o gas. Per utilitzar-los en la factura de la llum i/o gas, cal tenir el subministrament contractat amb Gas Natural Fenosa Serveis i tenir un mínim de 3 Euros Gas Natural Fenosa acumulats.

Imatge de recurs

En projectes solidaris pots col·laborar en un projecte solidari donant la quantitat d'Euros Gas Natural Fenosa que triïs.

* També pots bescanviar els teus Euros Gas Natural Fenosa a la factura de la llum i/o el gas o en projectes humanitaris trucant al 900 444 111.

Imatge de recurs

A la nostra Botiga Online podràs adquirir qualsevol dels productes i aplicar els teus Euros Gas Natural Fenosa sobre el preu final. Si tens menys Euros Gas Natural Fenosa dels que marca el preu del producte que t'agrada, pots pagar la part que et falta amb diners.

També et pot interessar